Wie ben ik?

Ik ben Petra Brasz en ben sinds 1999 Gz psycholoog. Ik heb mij geschoold in creatieve therapeutische technieken, cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie en de psycho dynamische benadering.
Ik heb een brede ervaring binnen de jeugdhulpverlening en de GGZ. Sinds 2012 werk ik ook in een eigen praktijk.
Mijn interesse gaat uit naar de kracht in mensen en de mogelijkheden die er zijn om problemen het hoofd te bieden, moeilijkheden te verwerken.
Iedereen ervaart in het leven bij tijd en wijle kleine en grotere problemen. Meestal lukt het om dit zelf, met je naasten, op te lossen. Soms is dit niet mogelijk en loop je vast. Op het moment dat je het gevoel hebt dat het leven te zwaar is, dat je problemen een te grote belemmering vormen, je grip verliest, wil ik je met mijn behandeling steun, stimulans en hulp bieden om in de juiste richting te komen.
Veranderen gaat niet vanzelf. Het vraagt creativiteit, om het anders aan te pakken dan je eerst dacht, en doorzettingsvermogen, je niet uit het veld laten slaan als het niet meteen lukt, de moed niet verliezen. Mijn uitgangspunt is dat in ieder mens de kracht aanwezig is om te veranderen als dat nodig is. Therapie kan daarbij ondersteunend zijn, maar uiteindelijk doe je het zelf. Behandeling/therapie is een korte tijd samen optrekken, waarna je zelf weer verder gaat.

Aarzel niet om contact met mij op te nemen
indien u vragen heeft.