Tarieven en vergoedingen

Behandeling binnen de basis-ggz valt binnen de basis zorgverzekering. De praktijk heeft een contract met Zilveren Kruis/Achmea waardoor de behandeling rechtstreeks bij de verzekeraar wordt ingediend. Indien je elders verzekerd bent, kunnen wij in overleg kijken wat mogelijkheden zijn.

Als je elders verzekerd bent, ontvang je per consult een rekening. Het tarief is € 80,- per consult van 50 minuten. Aan het eind van de behandeling, of uiterlijk met 1 jaar, ontvang je een overzicht van de totale kosten en de verklaring van wat je al hebt voldaan. Dit overzicht is de verzamelnota die je kunt indienen bij je verzekeraar. Afhankelijk van je soort verzekering krijgt je minimaal 70% tot maximaal 100% vergoed. Mijn advies is om dit vooraf bij je verzekering na te gaan.

De behandeling valt onder het eigen risico.

Niet alle behandelingen worden vergoed door de zorgverzekeraar, ook afhankelijk van je verzekering. Dat hangt af van de diagnose en zal ik, indien van toepassing, met je bespreken.

Om voor vergoeding door de zorgverzekering in aanmerking te komen, is een verwijzing van je (huis)arts noodzakelijk.

Indien afspraken later dan 24 uur van te voren worden afgezegd, worden deze in rekening gebracht. Deze kosten worden niet door de verzekeraar vergoed.

Aarzel niet om contact met mij op te nemen
indien u vragen heeft.